Сервизно обслужване

Експертни познания + дългогодишен опит = перфектно обслужване & доволни клиенти

На базата на дългогодишния си опит и изградената собствена техническа и складова база, фирма Булхит може да Ви предложи обслужване и поддръжка на място и на високо ниво, което не може да бъде достигнато от много от неспециализираните конкурентни търговци. 

Винаги на място и на време

Всички закупени от нас батерии са с гарантирано сервизно обслужване до грая на гаранциония им срок. Диагностиката на евентуални неизправности в батерията и / или автомобила се извършват на място от висококвалифициран екип с дългогодишен опит. При нужда от поддръжка получавате оборотен акумулатор, за да можете да продължите работата си. Ако установим фабричен дефект, батерията Ви бива подменена на място. 

Гаранционният срок на предлаганите от Булхит акумулатори е до 36 месеца от датата на закупуване, в зависимост от марката и предназначението на батерията. 

Автомобилът Ви не стартира? Не бързайте да изхвърляте акумулатора си!

При съмнение на клиента за дефект в батерията или неизправност в стартовата система на автомобилиа, Ви предлагаме безплатна проверка на автомобила и на наличния акумулатора с модерна електронна апаратура от високо квалифициран персонал.

Ако установим неизправност в автомобила, персоналът ни може да Ви ориентира за естеството й и да Ви насочи към подходящ сервиз. При установяване на намален капаците на батерията, специалистите ни ще анализират допълнително състоянието му с компютъризирана техника. Ако проблемът се дължи на временно разреждане, без да е нарушена способността на батерията да акумулира енергия, можем да Ви предложим професионално зареждане и ползване на оборотна батерия. Ако установим, че е настъпил краят на екплоатацинния живот на батерията, специалистите ни ще ви посъветват при избора на подходяща нова батерия от продуктовата ни гама (за повече информация виж “Как да изберем акумулатор”).

Рециклиране за по-чисто и по-здраво бъдеще

Булхит предлага също така и изкупуването на негодни за употреба батерии. Освен че получавате отстъпка от цената на закупена от Вас нова батерия, чрез рециклирането на особено опасните тежки метали и киселини в батерията допринасяте и за опазването на околната среда.

Изкупените батерии се рециклират в спциализирано предприятие за рециклиране на акумулаторни батерии с изтекъл период на екслоатация, собственост на МОНБАТ АД. Получените материали се използват отново при производството на акумулаторни батерии МОНБАТ.