Булхит: с грижа за Вашия акумулатор

Дългогодишен опит, съчетан с висок професионализъм и умения

Фирма БУЛХИТ ЕООД е основана през 1996г. с основна дейност дистрибуция и продажба на всички видове оловно-кисели акумулатори. От началото на дейността си е официален дистрибутор на МОНБАТ АД, най-големият производител на акумулаторни батерии в България.

Пълно професионално обслужване на място

Фирмата разполага със собствени търговски обекти в Пловдив и Пазарджик и складова база в Пазарджик. Изградили сме дистрибуторска мрежа и добра организация за бърза доставка на акумулатори до търговските обекти. Няма автомобил – лек или товарен, строителна или селскостопанска машина за които да не можем да предложим стартерен акумулатор. Също така предлагаме батерии на МОНБАТ за соларни и ветрогенераторни инсталации, за UPS и стационарни батерии тип MVR с AGM сепаратори.

При закупуване на акумулатор от наш търговски обект ние осигуряваме безплатно демонтаж на стария и монтаж на новият акумулатор, проверка със съвременен електронен уред BOSCH или MIDTRONICS състоянието на стартера и зарядната система на автомобила и заверка на гаранционната карта. Притежаваме и правата за сервизно обслужване на акумулаторите BOSCH и GIGAWATT. 

Изкупуваме старите /негодни за употреба/ акумулатори, както от физически, така и от юридически лица. За целта фирмата разполага с необходимото за целта разрешение, включелно за транспортиране на негодни за употреба акумулатори, издадено от РИОСВ Пазарджик.

В нашите търговски обекти може да закупите внасяните от BOSCH България акумулатори BOSCH SILVER и GIGAWATT. От началото на 2013 година Булхит ЕООД е съвносител на новата марка акумулатори EXCELL, произвеждани в заводите на световния лидер Johnson Controls.